Spel- och videotips 2015

Här är DHQs bästa spel och videotips för året 2015.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gears Solid är tillbaka med en ny version och detta är en öppen värld, men med samma spelsätt som tidigare versioner. Som alla tidigare spel så gäller det att smyga och ta kol på fiender utan att märkas. Det är ett otroligt vackert spel och den öppna världen inbjuder till mer flexibilitet och kreativitet. Har du spelat alla utgåvor fram till denna? Då ska du absolut testa nya The Phantom Pain. Som ny spelare är det också ok att börja med denna. Det är det snyggaste Metal Gear Solid någonsin.

Halo 5 Guardians

Nya Halo kommer ut i oktober 2015 och det kommer att bli en braksucce enligt alla recensioner som vi har sett. I skrivande stund har vi inte hunnit testa spelet live än men videoklipp och demon känns otroligt stabila. Förboka eller sätt upp Halo 5 Guardians på önskelistan idag! Du kommer inte att bli besviken!

Pewdiepie – legend of the brofist

Nu kommer succén med Pewdiepie även i spelform! Legend of the brofist finns nu ute till iOS och Android och Felix själv är med i spelet. Han, hans flickvän och andra Youtubers gör voice overs i spelet som sig själva. Spelet kostar runt en 50 lapp och det är rätt överkomligt för vad man får. När spelet släpptes tog det inte många dagar innan man toppade listorna runt om i hela världen. Pewdiepie är en av kungarna på internet och på gamingfronten. Recensionerna är god så det är inget dåligt spel. Köp det!

Videotips på Youtube

Till denna del av tipset tänkte vi berätta om ett par Youtubekanaler som ni kanske gillar. Någon svensk är också med och vi tar inte med Pewdiepie, för han är självklar.

Robbaz – Svensk Youtuber som blir allt mer populär

https://www.youtube.com/user/Robbaz

Robbaz är en norrländsk kille som spelar olika spel och lägger ut klipp på Youtube. Han pratar med en distinkt svensk-engelsk dialekt och det är ett av hans ”trademarks” också. En extremt rolig kille, men språkbruket kan bli lite för mycket om man är känslig.

Jacksepticeye – Högljudd med rolig

https://www.youtube.com/user/jacksepticeye

Jacksepticeye har nått nya nivåer med sitt Youtube-konto den senaste tiden. Hans spelsätt har blivit populärt även om vissa tycker att det är ganska högljutt när han sätter igång. Han är dessutom med i Pewdiepies spel Legend of the brofist.

Yogscast – En hel gamingfamilj

http://www.yogscast.com/

Yogscast består numera av flera olika spelare, vi tror att man är upp mot 15 personer som spelar och lägger ut klipp alla dagar i veckan. Yogscast blev uppmärksammade för sina Minecraft-avsnitt och det är än idag det allra populäraste spelserierna på deras Youtube-kanal.

Privacy Policy