Rich Wildes Fantastiska Äventyr Fortsätter

När man pratar om stora, fiktiva, äventyrare så nämner man snabbt Indiana Jones och Lara Croft. Men någon som har fått väldigt stor uppmärksamhet de senaste åren är äventyraren och upptäckaren Rich Wilde. Denne Rich Wilde har man fått bekanta sig med genom andra spelautomater så som Pearls of India, men nu är han tillbaka i Egypten för att gräva upp mer gravar och lista ut mer mysterier i Book of Dead Slot.

Play’N GO har gjort ett fantastiskt jobb med denna spelautomat som har fem hjul över tre rader och upp till 10 vinstlinjer. Själva bakgrunden är något man kan dra liknelser till en gammal stängd gravplats och alla symboler i Book of Dead är väldigt väldesignade och igenkännande. Det finns fyra symboler som är av högre värde och de är Rich Wilde i egen person samt tre egyptiska gudar. Book of Dead har även symboler som är värda mindre och dessa är de klassiska 10, Q, J, K och A.

Det finns även en symbol som är värd att spana efter, nämligen symbolen av Book of Dead. Denna symbolen fungerar både som en Wild- och en Scattersymbol, vilket vi kommer gå igenom i ett senare stycke.

 

Hur spelar jag Book of Dead?

Innan man ger sig ut på äventyret så måste man bestämma hur mycket man ska spela för inför varje omgång. I Book of Dead finns det tre olika sätt att bestämma detta och det är genom myntvärde, antal mynt och vinstlinjer. Dessa förklaras mer ingående nedanför.

• Myntvärde – Här bestämmer du hur mycket ett mynt ska vara värt och har mellan 0,01 till 1 att välja på.
• Antal mynt – Här väljer du hur många mynt som ska spelas varje omgång och väljer mellan 1 till 5.
• Vinstlinjer – Här bestämmer du hur många vinstlinjer du vill spela på och du kan välja att spela på 1 upp till 10 vinstlinjer.

Med dessa bestämmelser så har du möjligheten att spela för 0,01£ och upp till 50£ per snurr vilket gör Book of Dead passar alla typer av spelare.

 

Funktioner att hålla utkik efter

I detta stycke kommer vi gå in mer på djupet när det kommer till de speciella funktionerna och symbolerna man gärna vill se landa på hjulen. Som tidigare nämnt så är Book of Dead-symbolen av yttersta vikt då denna agerar både som en Wild- och Scattersymbol. Detta gör att om det är 2 eller färre av denna symbolen så ersätter den vilken symbol som helst i en vinstlinje för att ge dig högsta möjliga utlopp. Men om du istället landar 3 eller fler av denna någonstans på hjulen så sätter du igång free spins-funktionen som förklaras mer ingående nedanför.

• Free Spins – När du satt igång detta spelet så kommer du automatiskt få 10 free spins. Men innan varje snurr så kommer en symbol att väljas ut slumpmässigt och expandera över ett helt hjul, vilket ökar dina vinstchanser.
• Gamblefunktionen – Efter varje avslutat snurr som givit dig en vinst så har du möjligheten att dubbla eller fyrdubbla dina vinster genom att spela på svart eller rött kort. Om du gissar rätt dubblas dina vinster, men om du gissar fel så kommer hela vinsten glida dig ur händerna och du står tomhänt.

 

Book of Dead är en högkvalitativ spelautomat

Play’N GO har gjort ett väldigt bra jobb med både spelupplevelsen, temat och det grafiska. Allting passar ihop som handen i handsken och du kommer inte bli missnöjd om du testar att spela Book of Dead i framtiden.

Privacy Policy